Delta Nature Resort

Complexul de 5 stele Delta Nature este situat în Tulcea, în mijlocul rezervaţiei naturale Delta Dunării, inclusă în Patrimoniul UNESCO, şi oferă 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum şi excursii organizate cu bărci cu motor, catamarane, elicoptere şi ATV-uri.
Fiecare dintre cele 30 de vile spaţioase include un living separat cu lounge, o baie spaţioasă şi o verandă mare cu vedere impresionantă la lac şi la câmpiile maiestuoase care se întind până la orizont. Printre facilităţile disponibile se numără pilote cu puf, lenjerie de pat din bumbac, articole de toaletă luxoase, un suport de vinuri, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea, telefon cu linie internaţională directă, un birou, canapele confortabile şi un şemineu.
Delta Nature Reserve este mare şi include şi piscină, saună, cadă cu hidromasaj şi o sală de masaj.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Proprietatea pune la dispoziţie restaurante şi baruri variate care servesc diverse preparate culinare bazate pe peşte proaspăt de provenienţă locală.

Oaspeţii beneficiază de acces direct la canalele navigabile ale rezervaţiei Delta Dunării. Prin intermediul flotei de bărci pilotate de ghizi locali profesionişti, oaspeţii pot descoperi fauna bogată şi vegetaţia Deltei, cu peste 300 de specii de păsări, 60 de specii de peşti, 1200 de specii de plante şi arbori şi cea mai mare colonie de pelicani din Europa.
Ca activitati,oaspetii au la dispozitie sala de fitness,club de noapte/DJ,teren tenis de camp,biliard, caiac si bineanteles pescuitul.
Proprietatea asigura cazare proprie gratuita la locatie.

One thought on “Delta Nature Resort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *