Hotel Del Mar & Conference Center

Hotel Del Mar & Conference Center este amplasat la intrarea în staţiunea Mamaia, la 150 de metri de plajă şi la mică distanţă de mers pe jos de Aqua Magic. Oferă piscină, sală de fitness şi saună.
Camerele şi suitele sunt spaţioase, având aer condiţionat şi mobilier elegant. Toate unităţile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi balcon mare. Baia este dotată cu duş şi uscător de păr.
În întreaga proprietate este disponibil accesul gratuit la internet WiFi. Hotelul are parcare privată gratuita. Printre alte facilităţi oferite de hotel se numără un lounge cu biliard, un teren de joacă pentru copii, bancomat, camera de bagaje,receptie deschisa nonstop precum şi servicii de masaj.
În timpul sezonului călduros, oaspeţii se pot bucura de mâncăruri italiene la terasa de la piscină sau pot încerca o gamă largă de preparate internaţionale la restaurant, care are şi o terasă de vară. Oaspeţii se pot destinde cu o băutură la barul deschis pe tot timpul anului.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Hotel Del Mar & Conference Center este la doar 15 minute de mers cu maşina de centrul istoric al oraşului Constanţa şi la 45 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *