HOTEL Opera Mamaia

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Opera Mamaia este situat în Mamaia, la câțiva pași de principalele cluburi de noapte. Oferă o piscină încălzită în aer liber și o plajă privată. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.
Camerele includ aer condiţionat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, birou şi baie privată. Pentru un plus de confort, se oferă halate, uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite. Oaspeții au la dispoziție o cutie de valori.
Hotelul oferă recepţie deschisă nonstop şi serviciu de concierge. În cazul în care doriţi să staţi la soare după check-out, este disponibil un depozit de bagaje gratuit. Proprietatea poate facilita transferuri de la/la aeroport, la cerere şi la un cost suplimentar. Acest hotel oferă parcare privată gratuită.
Oaspeții pot lua masa la restaurantul à la carte sau pot savura băuturi la bar. De asemenea, hotelul are săli de conferinţe şi facilităţi de banchet.
Constanţa este la 14 km de Hotelul Opera Mamaia, iar staţiunea Neptun se află la 56 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, situat la 35,6 km de proprietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *