Hotel Parc

Această proprietate este chiar in inima statiunii Mamaia la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Parc este situat în Mamaia, la mai puţin de 100 de metri de plajă şi oferă camere cu balcon. Oaspeții pot admira apusul de soare de la barul Sky View de la etajul 14. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în întreaga proprietate.
Camerele Hotelului Parc au zonă de relaxare, aer condiţionat, TV prin cablu și minibar. Unele camere beneficiază de vedere la plajă sau la Marea Neagră.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Restaurantul hotelului oferă preparate internaţionale într-un cadru informal. Oaspeții au la dispoziție și room service. Printre facilitățile de agrement se numără o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness, iar oaspeții pot utiliza serviciul de închiriere de biciclete și cel de prânz la pachet. Hotelul are şi recepţie disponibilă nonstop.
Hotelul Parc se află în apropierea Centrului de târguri și expoziții, precum şi a parcului de agrement Aqua Magic. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la 31 km de această proprietate.
Sunt acceptate la plata cardurile VISA,Mastercard si Maestro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *