Vila Sangria

Vila Sangria se află la 150 m de plaja Rapana din staţiunea Mamaia Nord și pune la dispoziţie camere elegante cu aer condiţionat şi balcon mobilat, un restaurant și un bar. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.
Toate camerele sunt decorate elegant și au TV, frigider şi baie proprie cu duș. Unele dintre acestea oferă vedere la mare. În zona recepţiei este disponibil un cuptor cu microunde.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Vara, Vila Sangria poate organiza excursii de 1 zi în Delta Dunării, scufundări și zboruri de agrement, precum și croaziere cu iahtul pe Marea Neagră.
Vila Sangria se află la 3 km de staţiunea Mamaia și la 6 km de centrul localităţii. Parcul acvatic Aqua Magic Mamaia este situat la 10 km. La mai puţin de 2 km puteţi găsi faimosul club Fratelli, precum și numeroase alte cluburi și terase.
Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 150 m de proprietate. Gara Constanţa este situată la 15 km. La cerere şi la un cost suplimentar, Vila Sangria oferă servicii de transfer de la/la staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare păzită gratuită.
Sunt acceptate la plata cardurile VISA si MasterCard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *