Vox Maris Grand Resort

Situat pe malul marii in statiunea Costinesti, pe o suprafata de 7 hectare, Vox Maris Grand Resort impresioneaza prin grandoare, serviciile de calitate si intimitatea pe care o oferta oaspetilor sai. Complexul doreste sa aduca pe litoralul romanesc un nou concept de vacanta la mare, atmosfera deosebita, plus o multime de facilitati de distractie si relaxare atat pentru pentru cei mari, cat si pentru cei mici.
Resortul este format din mai multe vile amenajate confortabil. Cele 410 camere disponibile sunt mobilate elegant si sunt dotate cu aer conditionat, TV, WiFi gratuit, balcon sau terasa cu vedere spre gradina, minibar, baie privata si articole de toaleta gratuite.
Complexul pune la dispozitie 2 restaurante, Stella Maris si Blue Lagoon, unde poti degusta din preparatele gustoase din bucataria romaneasca si internationala, pregatite doar din ingrediente naturale. De asemenea, masa se poate servi pe una din terasele in aer liber, situate in apropierea piscinelor.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Amplasat in centru statiunii Costinesti, locul preferat al tinerilor, Vox Maris Grand Resort isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Poti alege sa te relaxezi la piscina, savurand in tihna un cocktail delicios sau poti opta pentru numeroasele posibilitati de distractie puse la dispozitie. Complexul dispune de terenuri de sport, sala de fitness, discoteca, baruri, sala de bowling, piscine pentru adulti si copii, locuri de joaca,  toate inconjurate de un spatiu verde deosebit, amenajat cu gazon si palmieri.
Proprietatea ofera parcare proprie gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *