Bella Muzica

Hotelul Bella Muzica oferă cazare în centrul Braşovului, într-o clădire din secolul al XVI-lea renovată în stil neoclasic. Acesta dispune de un restaurant care serveşte preparate mexicane, maghiare şi româneşti.
Bella Muzica pune la dispoziţie camere spaţioase şi luminoase, cu acces gratuit la internet WiFi, aer condiţionat şi televizor. Toate camerele hotelului au minibar şi cană fierbător, la cerere. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele unităţi de cazare au şi zonă de living.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Recepţia este deschisă nonstop şi se oferă depozit de bagaje gratuit. Oaspeţii se pot relaxa la bar sau în grădina si terasa acestei proprietăţi. La doar 200 de metri este o parcare privată cu plată, în funcţie de disponibilitate (este necesara rezervare si costa 6 EUR pe zi).
Cea mai apropiată staţie de autobuz, Livada Poştei, se află la 600 de metri. Gara se află la 4 km de Bella Muzica, iar telecabina Tâmpa este la 2,5 km. Populara staţiune de schi Poiana Braşov este la 12,5 km. Biserica Neagră şi Turnul Alb se află la aproximativ 200 de metri. Parcul Nicolae Titulescu este la 850 de metri de Hotelul Bella Muzica.

5 thoughts on “Bella Muzica

  1. Thanks for the ideas you are discussing on this site. Another thing I want to say is that getting hold of copies of your credit file in order to examine accuracy of each detail is one first motion you have to carry out in credit improvement. You are looking to clean your credit history from detrimental details flaws that ruin your credit score.
    http://liza-andronikovatmr.tumblr.com/
    http://www.sexybang.top/gal/6268.html
    http://tomau0j.tumblr.com/
    http://tovarov-lee.tumblr.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *