Complex Mona

Complexul Mona se afla într-o zonă liniștită, la 10 minute de mers cu mașina de pârtia de schi Kalinderu din Bușteni. Proprietatea se întinde pe mai mult de 2 hectare şi oferă vedere la Munții Bucegi. Complexul pune la dispoziție, de asemenea, o selecție de facilităţi sportive şi diverse canale de sport, precum şi un bar şi o cramă.
La un cost suplimentar, complexul oferă facilităţi de fotbal, tenis, darts, tenis de masă şi biliard. Oaspeţii au la dispoziţie un teren de baschet cu acces gratuit. În grădină există un foișor și o terasă la soare, echipată cu un proiector.
Copiii in varsta de pana  la 6ani sunt cazati gratuit daca se folosesc paturile existente.
Toate unităţile de cazare de la Complexul Mona au podea cu parchet, TV şi baie privată, dotată cu articole de toaletă gratuite. De asemenea, unele unități de cazare au balcon sau vedere la munte.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Oaspeții pot utiliza sauna proprietății. Vara, aceştia se pot relaxa şi pe șezlongurile amplasate pe un platou liniștit, în apropiere de vilă. Aceste facilităţi sunt oferite la un cost suplimentar, cu rezervare prealabilă.
Parcarea privată a proprietății este gratuită. La cerere, oaspeţii au la dispoziţie un instructor de tenis şi unul de schi, precum şi un ghid pentru drumeții montane.
Gara din stațiunea Poiana Ţapului se află la 300 de metri de Complexul Mona. Castelul Peleș este situat la 5 km, iar Castelul Cantacuzino și Gara din Bușteni se află la 3 km.
Proprietatea accepta numai platile in numerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *