Drachenhaus Poiana Brasov

Oferind vedere frumoasă la Vârful Postăvaru şi la Munţii Piatra Craiului, Drachenhaus Poiana Braşov se află în Poiana Braşov, la 20 de minute de mers cu maşina de centrul istoric al Braşovului. Oaspeţii beneficiază de un serviciu de transfer la pârtiile de schi.
Drachenhaus Poiana Braşov este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.
Copiii in varsta de pana la 6 ani sunt cazati gratuit daca sunt folosite paturile existente.
De asemenea, oaspeţii se pot bucura de momente de relaxare în saună şi la cada cu hidromasaj a proprietăţii, la un cost suplimentar. Bucuraţi-vă de o evadare din viaţa cotidiană la această proprietate şi începeţi ziua ieşind pe balcon şi admirând peisajul minunat.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Vă puteţi bucura de un mic dejun à la carte, înconjurat de lucrări de artă medievală, aruncând o privire la cavalerul în armură numit Ivanhoe. Păşiţi apoi în mijlocul naturii, unde vă aşteaptă o gamă largă de activităţi de aventură şi relaxare. Drachenhaus Poiana Braşov oferă şi servicii gratuite de transfer la teleschiurile din Poiana Braşov.
Situată la intersecţia dintre drumurile principale care duc spre Poiana Braşov, Drachenhaus Poiana Braşov reprezintă un punct de plecare central pentru toate destinaţiile turistice din zona Braşovului. Cetatea Râşnov este la 10,4 km. Aeroportul Internaţional Bucureşti este la 157 km de proprietate.
Proprietatea dispune de parcare proprie gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *