Lux Garden Hotel

Hotelul Lux Garden este situat la baza pârtiei de schi şi aproape de staţia de telegondolă din staţiunea Azuga de pe Valea Prahovei. Proprietatea oferă parcare gratuită supravegheată şi acces gratuit la internet WiFi.
Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul spa cu piscină, saune uscate şi umede şi o sală de fitness. La recepţie sunt disponibile permise de schi la un cost suplimentar şi se pot organiza cursuri de snowboard şi de schi.
Situat la o altitudine de 993 metri, Hotelul Lux Garden este înconjurat de Munţii Bucegi şi oferă camere cu balcon şi vedere la munte.
Copiii in varsta de pana la 2 ani sunt cazati gratuit daca folosec patuturi.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
În timpul iernii oaspeţii se pot bucura de schi, snowboarding şi săniuş iar vara pot practica ciclism montan sau drumeţii. Proprietatea poate recomanda puncte de închirieri echipament de schi şi şcoli de schi şi snowboarding. Piscina interioara este deschisa tot timpul anului.
Lux Garden are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională, un bar cu pian şi o terasă cu vedere la Munţii Bucegi. Aici sunt servite deserturi delicioase şi băuturi fine.
Hotelul Lux se află la 20 km de Castelul Peleş din Sinaia şi la 30 km de Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *