Pensiunea Casa Iris

Situată într-o locație liniștită din Sinaia, la 960 de metri deasupra nivelului mării, această pensiune are un restaurant care servește preparate din bucătăria românească. În timpul verii, oaspeții pot lua masa, de asemenea, pe terasa cu vedere la munții înconjurători. Stația telegondolei, cu acces la pârtiile de schi, se află la 600 de metri. Accesul la saună este disponibil la un cost suplimentar.
Toate camerele au TV cu ecran plat, birou și baie privată cu papuci de casa,toaleta,halat de baie si uscator de par. Acestea au mochetă în culori tomnatice, grinzi din lemn de culoare închisă, precum şi lenjerie de pat şi draperii în nuanțe ocru.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Gara Sinaia este situată la 3,5 km. Oaspeții pot vizita Mănăstirea din Sinaia, aflată la 20 de minute de mers pe jos, sau Castelul Peleş, situat la 10 minute de mers pe jos de Pensiunea Casa Iris.
În apropiere se află numeroase restaurante. Oaspeții pot comanda masa de prânz sau cina în cameră. Pensiunea oferă facilități de grătar şi biliard. Autobuzul public care pleacă din centrul orașului Sinaia are stație la 10 minute de mers pe jos de pensiune.
Este posibila parcarea privata la locatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *