Rina Sinaia Hotel

Hotelul Rina Sinaia beneficiază de o locație centrală, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Dimitrie Ghica. Acest hotel elegant oferă servicii de spa și acces gratuit la o piscină interioară, la o saună și la facilitățile de fitness.
Toate camerele Hotelului Rina Sinaia au ferestre mari, cu vedere panoramică la munții din jur. Există un TV cu ecran plat și o baie privată cu duș sau cadă.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Parcarea privată este gratuită si nu este necesara rezervare. De asemenea, conexiunea WiFi este gratuită în întregul hotel. Hotelul include o cafenea și un restaurant care servește un mic dejun tip bufet și preparate internaționale. Serviciile de masaj pot fi aranjate la cerere. Crama Sinaia își întâmpină oaspeții cu mâncăruri românești tradiționale, muzică live în fiecare seară și muzică live și dans în zilele de sâmbătă. Exista servicii de schimb valutar,bancomat si club de noapte/DJ.
Castelul Peleș se găsește la 2 km de proprietate. Hotelul este situat la 300 de metri de primăria și gara din Sinaia și la 550 de metri de Mănăstirea Sinaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *